Hozzávalók 4 személyre:
2 közepes római saláta | 25 dkg fehér spárga | 4 evőkanál reszelt parmezán | 20 dkg füstölt lazac
Az öntethez: 8 evőkanál majonéz | 2 teáskanál szardellapaszta | 6 csepp tabasco | 1 teáskanál Worcester-szósz | 1 gerezd tisztított fokhagyma | 1 teáskanál szárított oregánó
1. Az öntet hozzávalóit botmixerrel összedolgozzuk, és összekeverjük a megmosott római saláta nagyobb darabokra tépkedett leveleivel.
2. Négy tányérra elosztjuk, a tetejére tesszük a tisztított, ferdén feldarabolt nyers spárgát, a lazacszeleteket és a parmezánt. Pirítóst kínálunk mellé.
ELKÉSZÍTÉS 15 PERC
KALÓRIA 194 KCAL/ADAG
Recept: Bereznay Tamás
Fotó: Körmendi Imre
Styling: Kapolka Ágnes
A recept eredetileg a Nők Lapja Konyha 2021/5. lapszámában jelent meg.
Aktuális előfizetői ajánlatunkat a Magazin Centrum oldalán találjátok meg.