HOZZÁVALÓK:
1 üveg pezsgő vagy habzóbor (7,5 dl) | 3 dl 100%-os vagy frissen facsart, szűrt narancslé | 1 piros grapefruit | 1 fürt szőlő
1. A lehűtött pezsgőt kibontjuk, egy kancsóba öntjük, hozzáadjuk a narancslevet. A grapefruit felét kifacsarjuk, a pezsgőhöz öntjük, a másik felét szeletekre vágjuk, díszként a kancsóba helyezzük.
2. A szőlőt leszemezzük, a sangriához adjuk. Egy fakanállal összekeverjük, hűtőbe tesszük. Jégkockákkal tálaljuk.
ELKÉSZÍTÉS: 10 PERC
KALÓRIA: 812 KCAL/EGÉSZ ADAG
A recept a Nők Lapja Konyha 2016. december – 2017. januári számában jelent meg.
Recept: Hernyák Tomi
Fotó: Gyugyi Péter