HOZZÁVALÓK 20 KISEBB GOLYÓHOZ:
20 dkg fehér csokoládé 1,5 dl habtejszín 2-3 evőkanál goji bogyó, aprítva fél citrom leve
Elkészítés:
1. A tejszínt felmelegítjük, majd beletördeljük a csokoládét, felolvasztjuk benne, simára keverjük. Hozzáadjuk a citrom facsart levét és a goji bogyót.
2. A masszát hűtőben kihűtjük, míg megszilárdul, majd hideg kézzel golyókat formálunk belőle. A goji bogyót (bio- és delikátboltokban, drogériák natúr élelmiszerosztályán beszerezhető) helyettesíthetjük vörös áfonyával, aszalt meggyel is.
TIP: A goji bogyót (bio- és delikátboltokban, drogériák natúr élelmiszerosztályán beszerezhető) helyettesíthetjük vörös áfonyával, aszalt meggyel is.
ELKÉSZÍTÉS 20 PERC + HŰTÉS
KALÓRIA 86 KCAL/DARAB
Recept és fotó: Nagy Tünde, az Ízbolygó blog szerzője