1 falatnyi boldogság – Citromos fehér csokoládé trüffel goji bogyóval

Desszert különszámunkban minden napra találtok egy különleges csokoládés bonbont. Egy mennyei fehér csokisat most megosztunk veletek itt is.

22_goji_bogyos_fehercsokis

HOZZÁVALÓK 20 KISEBB GOLYÓHOZ:

20 dkg fehér csokoládé 1,5 dl habtejszín 2-3 evőkanál goji bogyó, aprítva fél citrom leve

Elkészítés:

1. A tejszínt felmelegítjük, majd beletördeljük a csokoládét, felolvasztjuk benne, simára keverjük. Hozzáadjuk a citrom facsart levét és a goji bogyót.

2. A masszát hűtőben kihűtjük, míg megszilárdul, majd hideg kézzel golyókat formálunk belőle. A goji bogyót (bio- és delikátboltokban, drogériák natúr élelmiszerosztályán beszerezhető) helyettesíthetjük vörös áfonyával, aszalt meggyel is.

TIP: A goji bogyót (bio- és delikátboltokban, drogériák natúr élelmiszerosztályán beszerezhető) helyettesíthetjük vörös áfonyával, aszalt meggyel is.

ELKÉSZÍTÉS 20 PERC + HŰTÉS

KALÓRIA 86 KCAL/DARAB

Recept és fotó: Nagy Tünde, az Ízbolygó blog szerzője