— SZPONZORÁLT TARTALOM —
A Vegeta Natur fűszerkeverékek különlegessége, hogy csak természetes összetevőket tartalmaznak, mesterséges ízfokozók, adalékanyagok és tartósítószerek nélkül, hagyományos konyhasó helyett pedig tengeri só hozzáadásával készülnek. Az eredeti horvát ízvilágú Podravka Ajvár csípős és csemege változatban is széleskörűen felhasználható: köretként, kenyérre kenve, grillpácként, vagy akár paprikás ételalapként. Ráadásul gluténmentes és vegán minősítésű termék is, így tökéletes választás azok számára, akik a tudatos és egészséges táplálkozást tartják szem előtt. Íme egy ízekben gazdag fogás!
Hozzávalók:
1 kg csirkemellfilé
1 csomag Vegeta Natur Grill Classic fűszerkeverék
3 evőkanál olívaolaj
A körethez:
1 kg újburgonya
1 csomag Vegeta Natur Grill Zöldség fűszerkeverék
2 evőkanál sertészsír
100 g Podravka Csemege Ajvár
2 evőkanál petrezselyem
A mártáshoz:
1 evőkanál olívaolaj
150 ml fehérbor
2 evőkanál Podravka Csemege Ajvár
250 ml tejszín
50 g vaj
A recept pontos elkészítését lépésről lépésre követheted az alábbi videóban!