Vörös babos oldalas
HOZZÁVALÓK 4 SZEMÉLYRE:
1 kg sertésoldalas | | só, bors | | 1 kávéskanál őrölt római kömény 60 dkg vörös bab (konzerv) | | 1 dl ketchup | | 1 evőkanál| | fűszerpaprika | | 1-1 darab piros és zöld kaliforniai paprika | | 4 darab paradicsom | | 1 gerezd fokhagyma
ELKÉSZÍTÉS 20 PERC, SÜTÉS 2 ÓRA 20 PERC
KALÓRIA 1098 KCAL/ADAG
A recept a Nők Lapja Konyha 2018. februári számában jelent meg.
Recept: Tobai Róbert
Hagymás dödölle szalonnás tarjával – Éliás és Tóbiás kedvence
A dödölle legjobb kiegészítője az isteni hagymás tarja. Laktató finomság a téli fagyos napokra, amiért odáig vagyunk.
A receptet ezen az oldalon lelitek.
Grillezett csirkemell bazsalikomos céklasalátával – az egészség jegyében
Természetesen gondoltunk az egészségesebb étrend híveire is a lista összeállításakor. Ez az egyszerű, de nagyszerű étel egészséges és laktató ebéd alternatíva.
A pontos receptet itt találjátok.
Csirkés lasagne padlizsánnal – az eredeti egy kiváló változata
Ez az isteni húsos tésztaétel a gyerekek kedvence lehet, ráadásul egy kis zöldség is megbújik benne, így dupla élvezet.
Kipróbálnátok? A receptet ide kattintva olvashatjátok el.
Rakott brokkoli – nem csak brokkoliimádóknak
A rakott ételek az elfoglalt nők kedvencei. Semmi perc alatt elkészülnek és nincs utánuk sok takarítanivaló. Éljen!
Íme a recept!
Összeállította: M.M.
Fotó: Gyugyi Péter, Vrábel Kriszta, Nagy Tünde