A gyors, sütés nélküli édességet akár gyerekekkel is elkészíthetjük. A falatnyi ízbomba egész biztosan az ünnepi asztal egyik sztárja lesz majd!
TIPP: a Gullon Zero Fibre egy élelmi rostban gazdag cukormentes keksz, búzakorpával és teljes kiőrlésű liszttel. Jól beépíthető cukorbetegek, inzulinrezisztensek, fogyni vágyók étrendjébe is.
Hozzávalók:
• 200 g Gullón ZERO Fibre élelmirostban gazdag keksz 170 g (finomra darálva)
• 100 g natúr dió apróra darálva
• 2-3 evőkanál cukormentes almaszósz
• 1 evőkanál fahéj
• 1 teáskanál őrölt szegfűszeg
• 1 teáskanál őrölt gyömbér
• 1 teáskanál vanília aroma
• 2 evőkanál apró kockára vágott alma
Elkészítés:
Az alapanyagokat egy nagy tálban összedolgozzuk, majd a masszát 23-25 g golyókra formázzuk és darált kekszbe forgatjuk!
Kiemelt kép és fotók: Gullon