HOZZÁVALÓK 4 SZEMÉLYRE:
20 dkg caponata, 30 dkg főtt rizs (nyersen kb. 15 dkg) 1 tojás, 4 levél bazsalikom, 80 dkg csirkemellfilé, só, olaj, 10 dkg reszelt parmezán
1. A caponatát keverőtálba tesszük, összekeverjük a főtt rizzsel, a tojással és az aprított bazsalikommal.
2. A húsból szeleteket vágunk, megsózzuk, és kevés olajon megsütjük mindkét oldalát 2-2 perc alatt.
3. A rizses ragut a hús tetejére halmozzuk, megszórjuk a reszelt parmezánnal. 190 °C-ra előmelegített sütőbe tesszük 8-10 percre.
ELKÉSZÍTÉS 25 PERC
SÜTÉS 8 PERC
KALÓRIA 671 KCAL/ADAG
A recept a Nők Lapja Konyha magazin 2018/07. számában jelent meg!
Recept: Tobai Róbert
Fotó: Gyugyi Péter