Mitől jó, mitől igazi a paprika? Egy nap egy bátyai családi vállalkozás háza táján

A szegedi paprika híresebb, a miénk jobb – így mondják Bátyán. Senkit nem akarunk felpaprikázni, és nem is ez a versengés a lényeg. Sokkal inkább az, vajon jó minőségű, igazi magyar paprikát veszünk-e meg a cifra zacskókban, vagy külföldről behozott, esetleg itthon termelt, de agyonvegyszerezett, ipari keveréket, aminek köze sincs a pörköltet, halászlét, lecsót költészetté emelő fűszeresszenciához. Hulej Emese riportja.

paprika

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .