Receptek karantén idejére a Nők Lapja Konyhától.

Tartalékolnál egy kis háztartási pénzt, de olyan ételt akarsz készíteni, amivel garantáltan jóllakik a család, és még hálásak is lesznek érte? Használd a bespájzolt lisztet, krumplit, és főzz belőle nokedlit, nudlit vagy éppen sztrapacskát!
Mi is tudjuk, hogy a nagy tavaszi fogyókúrába (és úgy általában az egészséges étrendbe) nehezen illeszthetők bele a meglehetősen nagy energiatartalmú ételek, de most őszintén, nem teszi szebbé az újabb, bezártságban töltött napodat egy isteni tojásos galuska friss fejes salátával? Nem néz rád szebben a párod, mikor elé teszel egy juhtúrós sztrapacskát? Két matekpélda között nem érdemel meg a gyereked egy barackragus nudlit?
Ha mindhárom kérdésre igen a válasz, akkor csak kattints az alábbi linkre, és máris eláruljuk, mivel tudod felturbózni a sima nokedlit, hogyan variálhatod a sztrapacskát, és mi a titka az osztrákok isteni sajtos Spätzle-jének!

Kattints a képre, töltsd le legújabb receptgyűjteményeket!

Receptek: Francsics Annamária, Nagy Tünde, Terei-Vigh Krisztina
(Fotók: Nagy Tünde, Terei-Vigh Krisztina, Gyugyi Péter / Kiemelt kép: Archív)