Morzsák a Szent György-hegyről – Történetek búzából és lélekből

Riport Kisapátiból a Búzalelke kézműves pékségből.

A déli harangszóval nyitunk! – mondja Kovács Beáta a forró kemence előtt felnézve. Bea zenetanárból lett pék, miután öt éve Budapestről a Szent György-hegyre költözött, hogy lisztből, vízből és sóból egy új világot teremtsen magának.

Tovább olvasnál?
Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz.
Ízelítő a cikk tartalmából
Olvass tovább, ha szeretnéd részletesebben megismerni Kovács Beáta pék történetét.
Próbáld ki most kedvezményesen!
Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be .