HOZZÁVALÓK 6 DARABHOZ:
5 dkg cukrozatlan, aszalt sárgabarack (18 g) | 20 dkg túró (8 g) | 1 citrom reszelt héja | 1 evőkanál sztívia | 5 dkg kókuszreszelék (10 g)
1. A sárgabarackot kockázzuk egészen apróra. A túrót törjük át, keverjük el a reszelt citromhéjjal, a sztíviával, 3 dkg kókuszreszelékkel és az aprított barackkal. Dolgozzuk össze alaposan (kézzel) a túrómasszát, hogy összeálljon.
2. Hagyjuk állni 10 percet, formázzunk, gyúrjunk 6 golyót a masszából, forgassuk meg őket a maradék kókuszreszelékben.
Egy adag szénhidráttartalma: 6 gramm.
ELKÉSZÍTÉS: 15 PERC + PIHENTETÉS
KALÓRIA: 93 KCAL/DARAB
A recept a Nők Lapja Konyha 2016. szeptemberi számában jelent meg.
Recept és fotó: Vrábel Kriszta, a Dolce Vita blog szerzője