„Lapozzatok bele” a magazinba!
Mindent a befőzésről
A Nők Lapja Konyha történetében először januárban egy tematikus lapszámot adtunk ki, mely kizárólag a levesekről szólt. Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, ezért úgy határoztunk, hogy 2018-ban még egyszer meglepjük az olvasókat egy olyan magazinnal, amit egyetlen téma köré csoportosítunk. Így aztán ezt a kiadványt teljes egészében a befőzésnek szenteltük, és üvegbe zártuk a nyár legfinomabb terményeit.
Adunk hasznos tippeket, tanácsokat a gyümölcsök, zöldségek konzerválásához, mutatunk különféle hozzávalókkal felturbózható „alaplekvárokat”, illetve kevésbé megszokott alapanyagokból készített dzsemeket. Bebizonyítjuk, hogy kompótot főzni nem csak a nagyi tud, és természetesen azoknak is van ötletünk, akik a kiskertben szedett zöldségeket szeretnék eltenni a hidegebb napokra. Mivel velünk is előfordult már, hogy álltunk a telerakott kamrapolc előtt, de hirtelen nem tudtuk, hogy mit süssünk-főzzünk a befőttből, olyan húsos ételeket és süteményeket is alkottunk, amelyekben a „konzerveket” használtuk fel.
Remélem, több olyan receptet talál a lapban, amit érdemes lesz évek múlva is elővenni, és segíteni tudunk egy kicsit abban, hogy a nyár hangulatát, ízeit minél tovább megőrizze. Rajtunk nem fog múlni, idén először augusztusban is megjelenik a magazin, akkor már a megszokott rovatokkal és persze rengeteg finomsággal jelentkezünk!
Addig is élvezzük a nyarat, és befőzésre fel!
Kajári Zsófia, felelős szerkesztő
Előfizetési lehetőség
Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek minden hónapban kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek, vagy az alábbi képre különleges karácsonyi akciónkért!