Illatos húsos recept a Nők Lapja Konyha 2020/9. lapszámából.

Ha kedveskedni akartok a család húsimádó tagjainak, vegyetek egy kis sertéstarját, és készítsétek el Tobai Róbert receptjét! Garantáltan sikert arattok majd! 

Hozzávalók 4 személyre: 

80 dkg filézett sertéstarja, 5 evőkanál mustár, 2 evőkanál magos mustár, 1 kávéskanál Worcester-szósz, 8 levél friss zsálya, só, bors, 3 fej vöröshagyma, olaj

1. A tarjából szeleteket vágunk, kiklopfoljuk. A kétféle mustárt, a Worcester-szószt és az aprított zsályát összekeverjük.
2. A húst sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük a bekevert mustárral. Tepsibe tesszük a megpucolt, negyedelt hagymával együtt, az egészet olajjal meglocsoljuk, majd 140 ºC-ra előmelegített sütőben alufóliával lefedve megsütjük 90 perc alatt.

ELKÉSZÍTÉS 20 PERC | SÜTÉS 90 PERC
KALÓRIA 648 KCAL/ADAG

Recept: Tobai Róbert
Fotó: Gyugyi Péter

A recept eredetileg a Nők Lapja Konyha 2020. szeptemberi lapszámában jelent meg.

A Nők Lapja Konyha szeptemberi számát keressétek az újságárusoknál, vagy vásároljátok meg digitális formában a Digitalstand felületén!
Aktuális előfizetői ajánlatunkat a Magazin Centrum oldalán találjátok meg.