Hozzávalók 4 személyre:
1 adag alaptészta
A feltéthez: fél csokor kapor | 2 gerezd fokhagyma | 4 dl tejföl | 20-25 dkg füstölt kolbász
1. A tésztát az alapreceptben leírtak szerint készítsük el, nyújtsuk ki, és helyezzük sütőpapírral bélelt tepsibe.
2. Kenjük meg a kaporral és a zúzott fokhagymával elkevert tejföllel. Rakjuk rá a felkarikázott kolbászt, majd 200 °C-ra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt süssük készre.
ELKÉSZÍTÉS 10 PERC + ALAPTÉSZTA ELKÉSZÍTÉSE
SÜTÉS 20-25 PERC
KALÓRIA 870 KCAL/ADAG
A recept eredetileg a Nők Lapja Konyha 2017/4. lapszámában jelent meg.
Recept: Francsics Annamária
Fotó: Gyugyi Péter