Szezonon kívül mirelit vagy konzerv gyümölcsből is elkészíthető.
Hozzávalók 4 személyre:
1 kg csirkecombfilé | olaj | só, bors, oregánó
A salátához: 1 kg görögdinnye | 10 dkg sárga koktélparadicsom | 1 csokor menta | 10 dkg salátakeverék | 1 dl olívaolaj
1. A felkockázott csirkecombot ízesítjük sóval, borssal, oregánóval, összeforgatjuk olajjal, majd nyársra húzzuk.
2. Sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük, és 220 ºC-ra előmelegített sütőben megsütjük 20-25 perc alatt.
3. Közben a salátához a dinnyét meghámozzuk, kockákra vágjuk, összekeverjük a felezett koktélparadicsomokkal, az aprított mentával, a salátával, valamint az olívaolajjal. A salátával tálaljuk a nyársakat.
ELKÉSZÍTÉS 35 PERC
SÜTÉS 20-25 PERC
KALÓRIA 670 KCAL/ADAG
Fotó:Körmendi Imre
Styling: Kapolka Ágnes
A recept eredetileg a Nők Lapja Konyha 2021/8. lapszámában jelent meg.
Aktuális előfizetői ajánlatunkat a Magazin Centrum oldalán találjátok meg.