2020 februári nők lapja konyha
Füstölt kolbászos rizottó, az ízletes egytálétel
A rizottóval nem lehet mellényúlni: viszonylag rövid idő alatt elkészíthető, ráadásul számtalan módon variálható. Zöldségek, húsok és halak, különféle sajtok, vagy éppen vékonyra szelt kolbász is kerülhet az egytálételbe. Éppen úgy, mint a következő receptben:
Nők Lapja1 perc
A fogás, ami a színeivel (is) melenget: currys, joghurtos karfiolleves
Öt hozzávalóból gőzölgő és laktató leves? Igen! Ha szeretitek a karfiolt, és a curryvel is jóban vagytok, akkor jegyezzétek fel az alábbi receptet. Higgyétek el, nem fogtok csalódni ebben a gyorsan és könnyen elkészíthető ételben.
Nők Lapja1 perc
Farsangi fánkok és Valentin-napi falatok a Nők Lapja Konyha februári számában
Ha február, akkor farsang és Valentin-nap! Legújabb lapszámunkban ínycsiklandó fánkokat mutatunk a nagyvilágból, vágykeltő falatokkal kedveskedünk a szerelmeseknek, de terítékre kerülnek a disznóságok, a sajttal készült húsok, a sült zöldségek, sőt különleges indiai fogásokat és isteni piskótatekercseket is ajánlunk. Tartsatok velünk ezúttal is!
Nők Lapja2 perc