archív receptek
Együnk gyümölcsös húsokat! – Currys-ananászos karaj
A nyári gyümölcsöket nem csak süteményekbe, hanem a főételekbe is felhasználhatjuk, hiszen nagyon finom kombinációk születhetnek, ha a húsokat barackkal, szilvával vagy éppen ananásszal párosítjuk. Próbáljátok ki ti is Tobai Róbert isteni receptjét a Nők Lapja Konyha archívumából!
Nők Lapja Konyha1 perc
Wokban készült finomság a zöldfűszeres pirított marha savanyított lila hagymával
Pár ezer forintért itthon is beszerezhető a távol-keleti konyha egyik legfontosabb eszköze, a wok, melyben villámgyorsan ízletes fogásokat dobhatunk össze. Ilyen mai receptünk is, melyet a Nők Lapja Konyha archívumából hoztunk nektek.
Nők Lapja Konyha1 perc
Túrós-kivis torta gyereknapra
Hozzávalók egy 24 cm átmérőjű tortához: 16 dkg darált keksz | 7 dkg vaj/margarin, olvasztva | 2 dl hideg habtejszín | 4 evőkanál porcukor | 25 dkg túró | 25 dkg mascarpone | 1 (kezeletlen) citrom | fél tasak (10 g) zselatinpor A tetejére: 1 tasak (20 g) zselatinpor | 4 dl víz | 1 […]
Nők Lapja Konyha1 perc