Belépek
Regisztrálok
Felhasználó
Mentett cikkek
Profiloldal
Előfizetéseim
Kijelentkezés
Témáink
Kövesd a Nők Lapját
Nők Lapja a Facebookon
Nők Lapja a YouTube-on
Nők Lapja az Instagramon
Legfrissebb
Legkedveltebb
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Central Médiacsoport Zrt. noklapja.hu hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával.
Az adatkezelés részletei
Nők Lapja
Digitális lapszám
Aktuális
Egészség
Kikapcs
Gasztró
Hetilap
Digitális magazin
Előfizetek
Előfizetek
szépség
divat
asztrológia
lakberendezés
lélek
Regisztrálok
Belépek
Felhasználó
Mentett cikkek
Profiloldal
Előfizetéseim
Kijelentkezés
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Central Médiacsoport Zrt. noklapja.hu hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával.
Az adatkezelés részletei
Kövesd a Nők Lapját!
Nők Lapja a Facebookon
Nők Lapja a YouTube-on
Nők Lapja az Instagramon
Keress a cikkeink között!
ázsiai recept
Gasztró
Kínai ötfűszeres kacsamell csilis édesburgonya-pürével és mézes lila hagymával
Mutatjuk, mihez használhatod a különleges fűszerkeverékeket!
Vrábel Kriszta
2 perc
Gasztró
Ezt főzd ázsiai tésztából: csirkés, zöldséges ramen kókusztejjel
A távol-keleti konyhák rengeteg izgalmas tésztaételt kínálnak a fűszeres fogások kedvelőinek, ezekből készítettünk el néhányat.
Vrábel Kriszta
2 perc
Aktuális
Gyors őszi vacsora: ázsiai tészta édes-savanyú káposztával
Vrábel Kriszta receptje a Nők Lapja Konyha archívumából.
Nők Lapja Konyha
1 perc
Aktuális
Melengető és ínyenc fogás az ázsiai leves kacsamájjal
Májból is készíthetünk izgalmas leveseket, ilyen például Terei-Vigh Krisztina ínyenc finomsága, melyet a Nők Lapja Konyha archívumából hoztunk nektek.
Nők Lapja Konyha
1 perc
Gasztró
Így készül az ázsiai rizses hús: a piláf
Minden népnek megvannak a maga rizses egytálételei. A közel-keleti régiókban például piláfot készítenek, amelybe hús és különféle zöldségfélék is kerülnek. Kóstoltátok már? Ha még nem, épp itt az ideje!
Nők Lapja
1 perc