camembert
Brokkolikrémleves camembert-es krutonnal
Hozzávalók 4 személyre: 1 nagyobb fej vöröshagyma | 5 evőkanál olaj | 2 gerezd fokhagyma | 2 fej brokkoli (kb. 1 kg) | 3 dl natúr joghurt | só, frissen őrölt bors | 12,5 dkg camembert | 1 hosszú bagett 1. A brokkolit rózsáira szedjük, a tönköt eltávolítjuk, majd apróra vágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra […]
Nők Lapja Konyha1 perc
Különleges sajt nem csak vegetáriánusoknak: diós bundában sült camembert
Ha éppen húsmentes napot tartunk, akkor sem kell lemondani a kulináris élvezetekről, hiszen az egyik nagy hétköznapi kedvenc, a rántott sajt is ezerféle lehet. Ha pedig trükközünk a bundával, és viszünk egy kis csavart a köret kiválasztásába, rögtön különlegessé is tesszük ebédünket. Tobai Róbert receptje a Nők Lapja Konyha archívumából.
Nők Lapja Konyha1 perc
Sajtkisokos kezdőknek és haladóknak a magyar kedvencekből
Ha sajtról van szó, olyanok vagyunk, mint Gombóc Artúr a csokival: szeretjük kereken, szögletesen, tömören, lyukasan, sőt, kiváltképp akkor, ha alaposan beérett már. Ha ti is így vagytok vele, akkor tartsatok velünk egy rövidke sajtkiképzésre, ahol a kedvenceink története mellett a legideálisabb felhasználási módokat is megismerhetitek.
Nők Lapja4 perc