édesség
A szezon sztárja: fahéjas-szilvalekváros fánk
A farsangi szezon főszereplője egyértelműen a fánk, ebben az időszakban nemcsak a gyakorlottak, de a kísérletező kedvűek is kipróbálnak egy-egy receptet. Például ezt a különleges fahéjas-szilvalekváros receptet. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Nők Lapja2 perc
Kedvencünk a csoki, a puncs és a vanília: így fagyiztunk régen
A nyár egyik legkedveltebb időtöltése a strandolás mellett a fagyizás. Nemcsak a gyerekek, de sok felnőtt is imádja a hűsítő, izgalmas ízekben elérhető nyalánkságot - anno sem volt ez másképp. A Fortepan gyűjteményét hívtuk segítségül, hogy megmutassuk.
Nők Lapja1 perc
A vendégvárás jolly jokere: Banános-diós (mini) kuglóf
A nagy klasszikus nemcsak látványos sütemény, de könnyű elkészíteni is. Eredete az ókori konyháig nyúlik vissza, az első igazi kuglófrecept a 17. századból maradt az utókorra. Cikkünkben egy kevert tésztás verziót mutatunk, ami bizonyára az őseinket is lenyűgözné!
Nők Lapja1 perc
10 meglepő érdekesség, amit nem tudtunk a csokiról
Akárcsak Gombóc Artúr, mi is rajongunk a csokoládéért, legyen az bármilyen színű, ízesítésű vagy alakú. De vajon mindent tudunk róla? A történelem egyik legismertebb csokoládégyárosa, Henri Nestlé 203 éve született, ebből az alkalomból gyűjtöttünk össze érdekességeket kedvenc édességünkről.
Nők Lapja2 perc