étel
Az egészséges élelmiszerhez való jogunk
Ma a világban csaknem egymilliárd ember éhezik. Ennél többen vannak a minőségi éhezők, akik sokat esznek ugyan, de rossz tápértékű ételeket. Mindkét problémán segítene, ha az, ami a tányérunkra kerül, emberléptékű, természetes gazdaságokból kerülne ki. Mert a hatalmas nagyüzemi mezőgazdaság elsősorban nem élelmiszert termel. Hanem hasznot.
Nők Lapja6 perc
Hangolódj ránk! Testtudatosság és egészséges élelmiszerhez való jog az új Nők Lapjában
Fördős Zé-vel a címlapon nem hiányozhatnak e heti számunkból a gasztro vonatkozású írások: nemcsak Zé receptjeit találjátok meg a lapban, de a minőségi éhezésről, az európai élelmiszeriparról is olvashattok egy érdekes cikket. Egy teljes blokkot szenteltünk a testtudatosságnak, folytatjuk Kapaszkodó-sorozatunkat, nosztalgiázunk a Balatonon és exkluzív, Csákányi Eszter-interjúval is várunk titeket.
admin1 perc
Együtt (l)enni
Nem szeretek ételt rendelni, se kutyafuttában, esetleg a számítógép billentyűzete fölé görnyedve befalni valamit, egyedül. Azt szeretem, ha sokáig lehet ücsörögni a konyhaasztal mellett, ottfelejtődni a széken, és az ízek mellett szőni tovább a szót. Gyerekkorom étkezőjében egy kerek asztal állt. Amikor kisebb voltam, négyen ültük körbe a hétvégi ebédek, vacsorák alkalmával. Ilyenkor általában együtt […]
Gősi Lilla3 perc