fánk
Süssünk smoutebollent, vagyis belga mazsolás-sörös fánkot!
Képtelenség megszámolni, hányféle fánk létezik a világon, de egy biztos: ahány nemzet, annyi recept. Ha kísérleteznétek egy kicsit, és a klasszikus szalagos és csöröge helyett idén valami egészen mással rukkolnátok elő, akkor ne tétovázzatok! Ezzel a mazsolás-sörös belga finomsággal biztosan sikert arattok majd.
Nők Lapja1 perc
Lekváros Berliner, a német fánkkülönlegesség
A jól bevált szalagos és csöröge elkészítése valószínűleg már senkinek sem okoz különösebb gondot, így az idei farsangi szezonban azt javasoljuk, vegyétek szemügyre a különféle nemzetek fánkkülönlegességeit. Például ezt a német finomságot:
Nők Lapja1 perc
A szezon sztárja: fahéjas-szilvalekváros fánk
A farsangi szezon főszereplője egyértelműen a fánk, ebben az időszakban nemcsak a gyakorlottak, de a kísérletező kedvűek is kipróbálnak egy-egy receptet. Például ezt a különleges fahéjas-szilvalekváros receptet. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Nők Lapja2 perc