Belépek
Regisztrálok
Felhasználó
Mentett cikkek
Profiloldal
Előfizetéseim
Kijelentkezés
Témáink
Kövesd a Nők Lapját
Nők Lapja a Facebookon
Nők Lapja a YouTube-on
Nők Lapja az Instagramon
Legfrissebb
Legkedveltebb
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Central Médiacsoport Zrt. noklapja.hu hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával.
Az adatkezelés részletei
Nők Lapja
Digitális lapszám
Aktuális
Egészség
Kikapcs
Gasztró
Hetilap
Digitális magazin
Előfizetek
Előfizetek
szépség
divat
asztrológia
lakberendezés
lélek
Regisztrálok
Belépek
Felhasználó
Mentett cikkek
Profiloldal
Előfizetéseim
Kijelentkezés
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Central Médiacsoport Zrt. noklapja.hu hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával.
Az adatkezelés részletei
Kövesd a Nők Lapját!
Nők Lapja a Facebookon
Nők Lapja a YouTube-on
Nők Lapja az Instagramon
Keress a cikkeink között!
fermentálás
Hetilap
Erdőből az üvegbe – Vadnövényekkel fermentáltunk
A gyerekek még ösztönösen szeretik a savanyút, mi felnőttek neveljük ki belőlük.
Rajna Nóra
8 perc
Aktuális
Napi egy kiskanál ebből az összetevőből csodát tesz az egészséggel
Mutatjuk, mi történik a testeddel, ha minden nap iszol belőle!
Rimóczi Ancsa
4 perc
Aktuális
Igazi csodaszer: ezért ne öntsd ki soha a kovászos uborka levét!
Hogy tényleg ne menjen kárba semmi, mutatjuk, miért érdemes meginni a kovászos uborka levét!
Nők Lapja
3 perc
Aktuális
Most töltsd fel a kamrádat télire: a fermentálás művészete
A fermentálásról Gálik Judit erdőlakó gasztronómussal beszélgettünk, és egy igazi nyári üdítőhöz is kapunk tőle tippeket.
Fenyvesi Zsófia
3 perc
Hetilap
Kombucha és vízikefir: miért jó őket fogyasztani?
Cukros vízből és cukrozott fekete teából indul a fermentáció.
Szabó Emese
5 perc
Hetilap
Mindenható kimcsi és szója – Tényleg az ázsiai nők étrendje a hosszú élet titka?
És mi az a koreai paradoxon?
Szabó Emese
5 perc
Aktuális
8 finom és egészséges élelmiszer, amiről te sem tudtad, hogy fermentált
És ezért – mértékkel legalábbis – nagyon egészséges.
Balázs Barbi
4 perc
Aktuális
Pofonegyszerű csodaszer a konyhából
A fermentált élelmiszerek bővelkednek a jótékony probiotikumokban, és számos egészségügyi előnnyel járnak.
Nők Lapja
3 perc
Hetilap
Ökoanyu: Fermentálás kreatívan
A Nők Lapja 2021/7. számának Öko rovata.
Nagy Réka
4 perc