gasztro
Hógömb, csengettyű, karácsony. Készüljetek az ünnepre a Nők Lapja Adventtel!
Nem számít, hogy tavasz, nyár, ősz vagy éppen tél van, a lényeg, hogy mindig a szeretteinkkel és a családunkkal törődjünk a legtöbbet. Akár úgy, hogy adventi különszámunk segítségével együtt készülünk a karácsonyra.
admin2 perc
Készítsünk tésztát otthon! Sonkás, krémsajtos tortellini
Ha szeretitek a kihívásokat és készítenétek egy viszonylag egyszerű házi tésztát, akkor itt az alkalom! Mindössze néhány hozzávalóból isteni tortellinit alkothattok! Mi sonkával és krémsajttal ajánljuk, de szinte bármilyen alapanyaggal betölthetitek és felturbózhatjátok a tésztadarabokat.
Nők Lapja1 perc
„Ha az álmaid nem ijesztenek meg, akkor azok nem elég nagyok” – Címlapinterjú Wossala Rozinával
„Mutasd meg nekem, mit eszel, és megmondom, miféle ember vagy” – írja Brillat-Savarin, az első gasztroceleb, aki a tizenkilencedik században filozófiává fejlesztette az asztali örömök élvezetét. (És akiről azt a finom krémes sütit elnevezték). Főzni nem tudott, enni sem, a tömören egyszerű, zsíros ételeket kedvelte, viszont érzékien írt, és tisztában volt vele, hogy a világ a konyhában (is) készül. Vass Virág interjúja.
admin10 perc
„A nézők fejében én vagyok a srác a szomszédból” – Címlapinterjú Fördős Zével
Öt évvel ezelőtt az élete merő kudarc volt, amikor az öccsével elkészítette első főzős videóját. Négy napig vették fel az ötperces anyagot, s közben zavarában lángra gyújtott egy konyharuhát. Ma Fördős Zé egy növekvő gasztromédia-vállalkozás arca, de sikerrel szerepel nem gasztronómiai műsorokban is. Bárhogy is nézzük, celeb lett.
Nők Lapja11 perc