gasztro
Nyárbúcsúztató finomságok
Csirkeszuvlaki mentás, paradicsomos görögdinnye-salátával Hozzávalók 4 személyre: 1 kg csirkecombfilé olaj só, bors, oregánó A salátához: 1 kg görögdinnye 10 dkg sárga koktélparadicsom 1 csokor menta 10 dkg salátakeverék 1 dl olívaolaj A felkockázott csirkecombot ízesítjük sóval, borssal, oregánóval, összeforgatjuk olajjal, majd nyársra húzzuk. Sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük, és 220 °C-ra előmelegített sütőben megsütjük 20-25 […]
Nők Lapja4 perc
Amerikából jöttünk…
Babos babsaláta Elkészítési idő: 30 perc + 1 óra hűlési idő, 1 adag: 158 kcal Hozzávalók 4 személyre: 500 g fejteni való bab 250 g zöld hüvelyű bab (ceruzabab) 2 kis fej hagyma 2+2 gerezd fokhagyma 3-4 szál (lila) újhagyma só, 10-12 szem bors fél citrom leve 1 kis babérlevél 1 nagyobb ág borsikafű 400 […]
Lajos Mari6 perc