gasztro
Az sem baj, ha nincs sütő!
Édes-savanyú sertésszűz barackkal és mogyoróval Hozzávalók 4 személyre: 60 dkg őszibarack 2 kápia paprika 60 dkg sertésszűz 1 dl szójaszósz 4 evőkanál keményítő olaj 30 dkg lila hagyma 5 cm-es friss gyömbérdarab 10 dkg sózatlan pörkölt földimogyoró Az alaposan megmosott barackot cikkekre, a kicsumázott paprikát karikákra vágjuk. A lehártyázott, felcsíkozott sertésszüzet összekeverjük a szójaszósszal, a […]
Nők Lapja3 perc
Nyári egytálételek
Diós-pisztáciás szilvagratin Elkészítési idő: 1 óra, 1 adag: 463 kcal. Hozzávalók 4 személyre: A krémhez: 3 dl tej 1/2 tasak vaníliás pudingpor 4 tojássárgája 100 g kristálycukor 2 tasak bourbon vaníliás cukor (20 g) 1 biocitrom reszelt héja 1 dl tejszín Továbbá: 12 nagy szemű, érett szilva (ringló) (800 g) 40 g kristálycukor 50 g […]
Lajos Mari6 perc