gasztro
Induljon a grillparti! – Megjelent a júniusi Nők Lapja Konyha
Ötletek bográcsban főtt levesekhez és családi grillpartikhoz, zsenge tökök, mennyei lekvárok, savanyúságok és isteni desszertek piros szezonális gyümölcsökkel – csak néhány kipróbált finomság júniusi lapszámunkból. Kattintsatok az ízelítőért, és süssünk-főzzünk együtt nyáron is!
Nők Lapja Konyha2 perc
Együnk több zöldséget!
Gombás-csirkés zöldborsóleves Hozzávalók 4 személyre: 2 evőkanál olívaolaj 1 nagy fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 40 dkg csirkemellfilé (vagy csirkecombfilé) só, bors 20 dkg csiperkegomba 30 dkg zöldborsó 2 dl főzőtejszín 1 (kezeletlen) citrom 1 teáskanál szárított tárkony 1 teáskanál szarvasgombaolaj (elhagyható, vagy helyettesíthető olívaolajjal) 2 szál újhagyma Az olívaolajat lábosban felhevítjük, megpirítjuk rajta a […]
Nők Lapja4 perc
Szokatlan párosok, remek kombinációk
Karalábé-krémleves pirított baconnel és kelkáposztával Hozzávalók 4 személyre: 1 nagy fej vöröshagyma 2 evőkanál olívaolaj 10 dkg zellergumó 1 szál fehérrépa (kb. 10 dkg) 50 dkg karalábé 2 dl kókusztej só, bors 1 evőkanál kukoricakeményítő 10 dkg szeletelt bacon 10 dkg kelkáposzta csipet csilipor a tálaláshoz A finomra vágott vöröshagymát pirítani kezdjük az olívaolajon. A […]
Nők Lapja5 perc