gasztro
Csodálatos leveles tészta
Eperkrémes habroló Elkészítési idő: 1 és 1/4 óra, + 2 óra hűlési idő, 1 darab: 87 kcal Hozzávalók 24 darabhoz: 400 g leveles tészta 6 zselatinlap (10 g) 600 g eper 80 g porcukor 1 tasak bourbon vaníliás cukor (10 g) 2 ek. citromlé 3 ek. narancslikőr 4 dl tejszín néhány mentalevél Lisztezett deszkán kb. […]
Lajos Mari5 perc
A májusi piac kincsei
Mézes kacsasült vörösboros eperraguval Hozzávalók 4 személyre: 4 dl száraz vörösbor 10 dkg cukor 50 dkg eper 1 teáskanál rózsabors 1 darab pecsenyekacsa (kb. 2 kg) só, bors 1 teáskanál szárított majoránna 1 dl ketchup 1 kávéskanál fűszerpaprika 2 evőkanál méz olaj A vörösbort a cukorral sűrűre forraljuk, majd beledobjuk a négybe vágott epret és […]
Nők Lapja4 perc