gasztro
A kamra édes kincsei
Csirkés-gyümölcsös egytálsaláta Elkészítési idő: 30 perc, 1 adag: 220 kcal Hozzávalók 4 személyre: 300 g csirkemellfilé 1 ek. olaj só, bors 1 kis doboz (4 db felezett) őszibarack- vagy 4 karika ananászbefőtt 2 csokor újhagyma 1 nagy csokor retek 300 g kígyóuborka 200 g sampinyon gomba 2 + 1 ek. citromlé 1/2 fej saláta 1-2 […]
Lajos Mari5 perc
Friss és könnyű
Almás, zelleres, kéksajtos saláta dióval Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg szárzeller (angolzeller) 50 dkg alma 15 dkg kéksajt 15 dkg dióbél 5 dkg aszalt vörös áfonya 1 citrom leve 1 gerezd fokhagyma 15 dkg natúr joghurt A zellerszárat 3-4 mm vastag szeletekre vágjuk. A megmosott almát kicsumázzuk, felkockázzuk, a zellerrel együtt tálba tesszük. A sajtot […]
Nők Lapja3 perc
Finom kis böjt
Zöldfűszeres tojássaláta gerslivel és tormás öntettel Hozzávalók 4 személyre: 15 dkg gersli (árpagyöngy) só 1 evőkanál olívaolaj 6 főtt tojás 1-1 csokor snidling és kapor 3-4 szál újhagyma Az öntethez: 1 tojássárgája 1 dl napraforgóolaj 1 teáskanál mustár 2 evőkanál frissen reszelt torma (ízlés szerint lehet több is) pár csepp citromlé 2 dl natúr joghurt […]
Nők Lapja4 perc