gasztro
Lássuk rózsaszínben a világot!
Céklarizottó sült kacsamellel és parmezánnal Hozzávalók 4 személyre: 40-50 dkg cékla 30 dkg kerek szemű rizottórizs (pl. arborio) 2-3 evőkanál olaj 2 gerezd fokhagyma 1,5 dl száraz fehérbor 1,2 liter leszűrt húsleves 8 dkg vaj 4 darab kacsamell só, bors 15 dkg parmezán A megmosott céklát héjában, sós vízben főzzük puhára, hagyjuk kihűlni, majd pucoljuk […]
Nők Lapja5 perc
Szokatlan párosok, bátor kombinációk
Csicseriborsó-leves gerslivel és pirított szalonnával Hozzávalók 4 személyre: 1 fej vöröshagyma 2 evőkanál olívaolaj 15 dkg burgonya 15 dkg fehérrépa 15 dkg zellergumó 10-12 levél friss zsálya (vagy 2 evőkanál szárított) 2 gerezd fokhagyma 1,5 liter leszűrt zöldségleves (vagy víz) 25 dkg főtt csicseriborsó (konzerv) 10 dkg gersli (árpagyöngy) só, frissen őrölt bors 20 dkg […]
Nők Lapja4 perc
Szívderítő falatok
Cheddar sajtos fasírt köményes kelbimbóval Hozzávalók 4 személyre: Tovább olvasnál?Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat megnézhetsz. Próbáld ki most kedvezményesen! Az előfizetés ára az első hónapban csak 500 Ft, ezt követően 1490 Ft havonta. Ha van már előfizetésed, lépj be itt. Megnézem
Nők Lapja4 perc