gasztro
Itt a befőzés ideje! – Áfonyás sárgabaracklekvár
A bolti lekvár íze sokszor meg sem közelíti a házi verzióét, ráadásul az igazán jó minőségűek meglehetősen drágák is. Érdemes rászánni az időt, és az éppen termő gyümölcsökből befőtteket készíteni – felbontás után mindegyiket a hűtőben tároljuk! Recept a Nők Lapja Konyha 2021/7. számából.
Nagy Tünde1 perc
Kombináljunk húsos fogásokat szezonális zöldségekkel! – Kacsamell parmezános cukkinivel
Azon töprengsz, miként építhetnéd be a húsevő család étrendjébe a szezonális zöldségeket? Tobai Róbert húsos finomságát cukkinivel kombinálta, a végeredmény pedig mennyei lett! Gyors és egyszerű nyári fogás a Nők Lapja Konyha 2021/7. számából.
Tobai Róbert1 perc