házi zsemlemorzsa
Húsvéti sonka fűszeres morzsakéregben, az ünnepi reggeli
Hozzávalók 4 személyre: 1,5 kg füstölt comb | 1 evőkanál mustár | 10 dkg zsemlemorzsa | 1 (kezeletlen) citrom reszelt héja | 1 csokor petrezselyem | 3 evőkanál olívaolaj 1. A sonkát tegyük lábosba, tiszta vízben főzzük puhára, hagyjuk kihűlni a főzővízben. Vegyük ki a léből, csepegtessük le. Kenjük meg vékonyan a mustárral. 2. A […]
Nők Lapja Konyha1 perc
Félórás finomság a családnak: Parmezános rántott cukkini csilis tejföllel
Készítettetek már valaha házi zsemlemorzsát? Pofonegyszerű feladat, csak némi szikkadt kenyér vagy zsemle, illetve egy kis idő kell hozzá. Érdemes rászánni, mert viszonylag sokáig eláll, és finomabb, ropogósabb bundát biztosít, mint átlagos bolti társai.
Nők Lapja1 perc