húsos recept
Te mit főznél disznóvágás után? – Cideres csülök almával, hagymával
Minden hónapban felteszünk egy kérdést, amire állandó szerzőink egy-egy recepttel válaszolnak. A januári Nők Lapja Konyhában most azt kérdeztük tőlük, milyen fogást főznének disznóvágás után – íme, Vrábel Kriszta kedvenc receptje!
Vrábel Kriszta2 perc
Sertéstarja fokhagymás burgonyával és zöldbabbal sütve
Hozzávalók 4 személyre: 80 dkg sertéstarja | só, bors | 1 kávéskanál szárított majoránna | 60 dkg burgonya | 30 dkg zöldbab (ceruzabab, mirelit) | 3 fej fokhagyma | olaj 1. A tarjából szeleteket vágunk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk majoránnával. Magas falú tepsibe tesszük. 2. A burgonyát megpucoljuk, kockára vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és a […]
Tobai Róbert1 perc
Az olívabogyós, paradicsomos bulgurral töltött csirkével ünnepet varázsolhatunk a hétköznapokból
Látványos és finom – megéri néha egészben sütni a csirkét, hiszen ínycsiklandó töltelékekkel mennyei fogásokat varázsolhatunk az asztalra. Tobai Róbert receptje a Nők Lapja Konyha archívumából.
Nők Lapja Konyha1 perc
Édesen sós finomság: Sertésszűz mézes sárgarépával és currys rizzsel
Mi kell egy elképesztően ízletes és laktató fogás elkészítéséhez? Egy kis sertésszűz, két kanál méz, néhány szál sárgarépa és rizs. Ezekből az alapanyagokból olyan fogást rittyenthetünk, amiért garantáltan odáig lesz az egész család! Kipróbáljátok?
Nők Lapja1 perc