húsvéti fogások
Készüljünk együtt a húsvétra!
Fűszeres fehérborban főtt csülök Hozzávalók: kb. 1,5 kg hagyományosan füstölt csülök 7 dl száraz fehérbor 3 szál sárgarépa 1 szál fehérrépa 1 fej fokhagyma 3 fej vöröshagyma 2-3 darab babérlevél 4-5 ág friss rozmaring 1-1 evőkanál szárított kakukkfű és majoránna A füstölt húst hideg vízben áztatjuk 12 órán (egy éjszakán) át, majd leöntjük róla az […]
Nők Lapja6 perc
9 tradicionális húsvéti fogás a világ különféle tájairól
Húsvétkor mindenhol megtelnek az asztalok a hagyományos ünnepi ételekkel. Itthon a sonka, a tojással készült fogások, krémek vagy az édes kalácsok hódítanak, de a Föld más területein szintén különféle tradicionális finomságokkal készülnek az alkalomra. Lássuk, melyek ezek!
Nők Lapja2 perc