húsvéti receptek
Húsvéti sonka fűszeres morzsakéregben, az ünnepi reggeli
Hozzávalók 4 személyre: 1,5 kg füstölt comb | 1 evőkanál mustár | 10 dkg zsemlemorzsa | 1 (kezeletlen) citrom reszelt héja | 1 csokor petrezselyem | 3 evőkanál olívaolaj 1. A sonkát tegyük lábosba, tiszta vízben főzzük puhára, hagyjuk kihűlni a főzővízben. Vegyük ki a léből, csepegtessük le. Kenjük meg vékonyan a mustárral. 2. A […]
Nők Lapja Konyha1 perc
Tavaszias főétel az ünnepi asztalra – Kacsamell mézes mandarinnal és zöldborsópürével
Hozzávalók 4 személyre: 30 dkg zöldborsó | só | 1 teáskanál cukor | 10 dkg burgonya | 80 dkg pecsenyekacsamell | olaj | 80 dkg mandarin | 3 evőkanál méz | 5 dkg vaj | 1 csokor petrezselyem 1. A zöldborsót sós, cukros vízben megfőzzük a megpucolt, apróra vágott burgonyával. Leöntjük róla a vizet, és […]
Tobai Róbert1 perc
Egyszerű, de nagyszerű virslis falatok a húsvéti asztalra
Hozzávalók 24 darabhoz: 25 dkg liszt + a nyújtáshoz 1,5 dl tej | 1,5 dkg friss élesztő | fél evőkanál cukor | fél evőkanál só | 1 evőkanál kacsazsír (helyettesíthető vajjal/margarinnal) | 24 darab koktélvirsli vagy 12 szál frankfurti virsli | 1 tojás a kenéshez 1. A lisztet tálba mérjük, hozzáadjuk a tejet, a morzsolt […]
Nők Lapja Konyha1 perc
Mutatós húsvéti finomság a málnakrémes csokoládétorta marcipántojásokkal
Hozzávalók 16 szelethez: A piskótához: 4 dkg vaj/margarin | 4 dkg étcsokoládé | 6 tojás | 12 dkg cukor | 5 dkg sötét, cukrozatlan kakaópor | 1 csomag sütőpor | 8 dkg liszt A málnakrémhez: 30 dkg málna (fagyasztott) | 10 dkg cukor | 2 dl víz | 1 csomag vaníliás pudingpor | 25 dkg […]
Urbán Gábor2 perc
Húsvéti készülődés és izgalmas tavaszi receptek a Nők Lapja Konyha áprilisi számában
Tavaszi fogások és húsvéti finomságok kerülnek a középpontba a Nők Lapja Konyha legújabb számában: ünnepi reggelik, mennyei kalácsok, húsos ételek, ínycsiklandozó sütemények, gyors tésztavariációk és diétás menük is várnak rátok az áprilisi magazinban. Jó főzőcskézést kívánunk!
Nők Lapja2 perc
93 tavaszi recept és húsvéti finomságok a márciusi Nők Lapja Konyhában
Csak úgy hemzseg a frissességtől magazinunk márciusi száma, hiszen minden egyes oldalt a zsenge finomságoknak és a könnyű falatoknak szenteltük. Fejedelmi húsvéti reggelik, isteni töltött húsok, varázslatos medvehagymás receptek vagy a leghabosabb torták? Laktató és izgalmas receptekből nem lesz hiány a lapban. Jó sütögetést kívánunk!
Nők Lapja2 perc