karácsonyi recept
Pompás ünnepi főétel a fügés pulykamell egészben sütve
Az ünnepi menü sarkalatos pontja a főétel, hiszen mindannyian szeretnénk, ha elegáns, ínycsiklandóan finom, mégis egyszerűen elkészíthető lenne. Tobai Róbert húsos fogása megfelel ezeknek a kritériumoknak, készítsétek el ti is! Recept a Nők Lapja Konyha 2021/12. számából.
Tobai Róbert1 perc
Kelt tésztás finomság az ünnepi asztalra: zserbókalács (diós, baracklekváros, csokoládés)
Szinte minden nemzetnek megvan a maga jellegzetes karácsonyi kalácsa: az olaszoknál nincs ünnep panettone nélkül, míg a franciáknál mindig kerül az asztalra a királyok koronáját idéző gyümölcsös koszorúból. Nagy Tünde a magyar fonott kalácsot "zserbós" töltelékkel dobta fel, próbáljátok ki ti is! Recept a Nők Lapja Konyha Desszert 2021/2. számából.
Nagy Tünde2 perc
Egyszerű és különleges fogás a húsos-tökös „bejgli”
Valami igazán különlegessel szeretné meglepni a családot? Nem kell tovább keresgélni, ezzel a "bejglivel" biztos, hogy mindenkit elvarázsol! Az elkészítése pedig sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk. Tobai Róbert receptje a Nők Lapja Konyha archívumából.
Nők Lapja Konyha1 perc