konyha
Sajtos szélű pizza articsókával, sonkával és aszalt paradicsommal
Érdemes belevágni a házi pizza elkészítésébe, amit most sajtos, sonkás, zöldséges formában, és egy alaptészta receptjével ajánlunk nektek. Akár vendégeket vártok, akár a családot szeretnétek meglepni, garantált a siker.
Nők Lapja2 perc
Mazsolás, fahéjas rugelach, az ellenállhatatlan töltött kifli
Ha épp egy különleges vendégváró sütemény receptjét keresitek, akkor van egy jó hírünk: megtaláltátok! Garantáljuk, hogy ezekkel az egyszerűen elkészíthető mazsolás, fahéjas mini kiflikkel mindenki arcára mosolyt csaltok majd.
Nők Lapja1 perc
Süssünk smoutebollent, vagyis belga mazsolás-sörös fánkot!
Képtelenség megszámolni, hányféle fánk létezik a világon, de egy biztos: ahány nemzet, annyi recept. Ha kísérleteznétek egy kicsit, és a klasszikus szalagos és csöröge helyett idén valami egészen mással rukkolnátok elő, akkor ne tétovázzatok! Ezzel a mazsolás-sörös belga finomsággal biztosan sikert arattok majd.
Nők Lapja1 perc
Füstölt kolbászos rizottó, az ízletes egytálétel
A rizottóval nem lehet mellényúlni: viszonylag rövid idő alatt elkészíthető, ráadásul számtalan módon variálható. Zöldségek, húsok és halak, különféle sajtok, vagy éppen vékonyra szelt kolbász is kerülhet az egytálételbe. Éppen úgy, mint a következő receptben:
Nők Lapja1 perc
Lekváros Berliner, a német fánkkülönlegesség
A jól bevált szalagos és csöröge elkészítése valószínűleg már senkinek sem okoz különösebb gondot, így az idei farsangi szezonban azt javasoljuk, vegyétek szemügyre a különféle nemzetek fánkkülönlegességeit. Például ezt a német finomságot:
Nők Lapja1 perc