konyha
Buddha-tál sütőtökkel, kelbimbóval, gombával, tükörtojással és csilis joghurttal
Az utóbbi időkben kifejezetten népszerűvé vált a Buddha-tál, ami valójában egy mély, kerek tálban tálalt "ételcsoportot" jelent. Tartalma többnyire valamilyen gabona, zöldségek, hús vagy hal és öntet, melyeket az elkészítés után a megfelelő arányban raknak össze a tányérban. Végtelen variáció létezik, mi most egy sütőtökös, gombás, kelbimbós receptet mutatunk meg.
Nők Lapja1 perc
Mandulás császármorzsa fűszeres szilvával, az édes élvezet
A klasszikus császármorzsát zabliszttel és mandulával, a hozzá való szószt pedig izgalmas fűszerekkel és szilvával turbóztuk fel. Szerintünk tökéletes ízvilág született, reméljük, ti is szeretni fogjátok ezt az ínycsiklandó desszertet!
Nők Lapja1 perc
Tökéletes választás hétköznapokra: sárgarépafőzelék rántott húsgolyókkal
Ha nem győzitek a rohanó hétköznapokat, és szeretnétek előre elkészíteni az ebéd és vacsora egy részét, akkor ezt a receptet, melynek egy gyors répafőzelék és lefagyasztható húsgombóc az alapja, jegyezzétek meg! Ez utóbbiból akár nagyobb mennyiséget is legyárthattok, az olvasztás után pedig már csak annyi a dolgotok, hogy kisüssétek.
Nők Lapja1 perc