konyha
A háziasszonyok kedvence: mandulás-szedres hajtogatott pite
Érdemes kihasználni a boltban kapható leveles tészták előnyét, miszerint bármikor gyorsan készíthetünk belőlük isteni és sokféleképpen variálható édességeket. A Nők Lapja Konyha Desszert 2019/2. számában több receptet is ajánlunk a témában, alább viszont egy látványos mandulás-szedres verziót mutatunk meg.
Nők Lapja1 perc
Készítsünk tésztát otthon! Sonkás, krémsajtos tortellini
Ha szeretitek a kihívásokat és készítenétek egy viszonylag egyszerű házi tésztát, akkor itt az alkalom! Mindössze néhány hozzávalóból isteni tortellinit alkothattok! Mi sonkával és krémsajttal ajánljuk, de szinte bármilyen alapanyaggal betölthetitek és felturbózhatjátok a tésztadarabokat.
Nők Lapja1 perc
Főszerepben a tészta a Nők Lapja Konyha augusztusi számában
Mi az? Gyorsan elkészíthető, ezerféleképpen variálható, minden szekrényben lapul belőle legalább egy csomaggal, ráadásul édesen és sósan is fogyasztható? Hát persze, hogy a tészta! Augusztusi számunkban ezt az egyszerű, mégis izgalmasan elkészíthető alapanyagot helyeztük a középpontba. Tartsatok velünk a spagetti, a penne, a szélesmetélt, a farfalle, a fusilli, a gnocchi és a házi verziók világába!
Nők Lapja2 perc
Különleges illatok egy üvegben: levendulás őszibaracklekvár
Szeretitek a teli kamrapolc látványát? Szívesen idézitek fel a nyár ízeit a hűvösebb évszakokban? Ha a válasz igen, akkor ideje belevágni a lekvárfőzésbe! Mi pedig egy izgalmas levendulás őszibarackos receptet ajánlunk hozzá:
Nők Lapja1 perc