lajos mari
Lajos Mari konyhája: Itália ízei
A „legnyáribb” fűszernövény, a rendkívül sokoldalú, semmihez sem fogható illatú bazsalikom számtalan kedvencünk, elsősorban az olaszos ételek nélkülözhetetlen ízesítője, amely jellegzetes karaktert ad nemcsak a tészta- és paradicsomos ételeknek, hanem a regionális salátáknak, leveseknek is. Tovább olvasnál?Ha érdekel a cikk folytatása, fizess elő csak 500 forintért, vagy regisztrálj, és 1 héten keresztül minden előfizetői tartalmat […]
Lajos Mari7 perc
Lajos Mari konyhai fortélyai kedvenc diótortájához
A Nők Lapja 70. születésnapi lapszámának Konyha rovatában nem is ünnepelhetnénk mással, mint Lajos Marival, aki 1995 óta kápráztatja el a szerkesztőségünket jobbnál jobb fogásaival. A magazinban nemcsak interjút olvashattok vele, de kedvenc receptjeit is bemutatjuk. Például annak a mennyei diótortának a leírását is, amelynek elkészítéséhez Mari alább olvasható praktikáit érdemes alkalmazni.
admin3 perc
Karácsonyi könyvajánló igazi ínyenceknek
Nem is olyan régen olyan izgalmas köteteket mutattunk be, amelyekből kiváló karácsonyi ajándék válhat. Akkor hölgyeknek, uraknak és gyerekeknek ajánlottunk olvasnivalót, de most folytatjuk a sort, kifejezetten a hozzánk hasonló ínyencekre gondolva: következzenek a legjobb szakácskönyvek!
Nők Lapja3 perc