Belépek
Regisztrálok
Felhasználó
Mentett cikkek
Profiloldal
Előfizetéseim
Kijelentkezés
Témáink
Kövesd a Nők Lapját
Nők Lapja a Facebookon
Nők Lapja a YouTube-on
Nők Lapja az Instagramon
Legfrissebb
Legkedveltebb
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Central Médiacsoport Zrt. noklapja.hu hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával.
Az adatkezelés részletei
Nők Lapja
Digitális lapszám
Aktuális
Egészség
Kikapcs
Gasztró
Hetilap
Digitális magazin
Előfizetek
Előfizetek
szépség
divat
asztrológia
lakberendezés
lélek
Regisztrálok
Belépek
Felhasználó
Mentett cikkek
Profiloldal
Előfizetéseim
Kijelentkezés
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Central Médiacsoport Zrt. noklapja.hu hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával.
Az adatkezelés részletei
Kövesd a Nők Lapját!
Nők Lapja a Facebookon
Nők Lapja a YouTube-on
Nők Lapja az Instagramon
Keress a cikkeink között!
libás recept
Gasztró
Fenséges fogás Márton-napra: sütőtökös libaragu petrezselymes gnocchival
Használjuk ki, hogy novemberben a libás fogásoké a főszerep!
Tobai Róbert
2 perc
Gasztró
Sörben párolt libacomb karamellizált káposztával
Főszerepben a Márton-nap.
Tobai Róbert
2 perc
Aktuális
Libacomb paprikával és póréhagymával
Ha november, akkor libás fogások. Nagyszerű alkalom, hogy elrugaszkodjunk a megszokott csirkés ételektől és hogy ünnepibbé varázsoljuk a hétköznapi étkezéseket. Tobai Róbert fantasztikus libás finomsága a Nők Lapja Konyha archívumából.
Nők Lapja Konyha
1 perc
Gasztró
Márton-napra gondolva: sült libacomb sütőtökkel és vörösboros almával
A magyar gasztronómiai hagyományok egyik leghíresebbje a Márton-napi libázás, amire mi is gőzerővel készültünk.
Nők Lapja
1 perc