nők lapja konyha
Együnk háztájit! – Pljeskavica fokhagymás sült paprikával és kenyérlepénnyel
Bár egész évben kapható a paprika, sosem olyan ízletes, mint a nyári hónapokban, amikor beérik a kertben. A növények Hernyák Tominál is meghálálták a gondoskodást, mutatjuk, milyen finomságot készített a termésből! Recept a Nők Lapja Konyha archívumából.
Nők Lapja Konyha2 perc
Együnk gyümölcsös húsokat! – Currys-ananászos karaj
A nyári gyümölcsöket nem csak süteményekbe, hanem a főételekbe is felhasználhatjuk, hiszen nagyon finom kombinációk születhetnek, ha a húsokat barackkal, szilvával vagy éppen ananásszal párosítjuk. Próbáljátok ki ti is Tobai Róbert isteni receptjét a Nők Lapja Konyha archívumából!
Nők Lapja Konyha1 perc
Itt a befőzés ideje! – Áfonyás sárgabaracklekvár
A bolti lekvár íze sokszor meg sem közelíti a házi verzióét, ráadásul az igazán jó minőségűek meglehetősen drágák is. Érdemes rászánni az időt, és az éppen termő gyümölcsökből befőtteket készíteni – felbontás után mindegyiket a hűtőben tároljuk! Recept a Nők Lapja Konyha 2021/7. számából.
Nagy Tünde1 perc
Kombináljunk húsos fogásokat szezonális zöldségekkel! – Kacsamell parmezános cukkinivel
Azon töprengsz, miként építhetnéd be a húsevő család étrendjébe a szezonális zöldségeket? Tobai Róbert húsos finomságát cukkinivel kombinálta, a végeredmény pedig mennyei lett! Gyors és egyszerű nyári fogás a Nők Lapja Konyha 2021/7. számából.
Tobai Róbert1 perc