nők lapja konyha
Nyűgözzétek le a családot a Nők Lapja Konyha címlapreceptjével: Borjúmájjal töltött sertésszűz párolt zöldségekkel
A máj nemcsak egészséges, de egy igazán finoman és változatosan elkészíthető alapanyag is. A borjúmáj például sertésszűzzel párosítva fergeteges ízélményt tartogat és már most borítékoljuk, hogy elsöprő sikert fog aratni a vasárnapi ebéd főfogásaként!
Nők Lapja2 perc
68 isteni recept vár a Nők Lapja Konyha februári számában
Februárban is bőven lesz rá alkalmatok, hogy mennyei falatokkal halmozzátok el a családot: e havi lapszámunkban készültünk többek között farsangi fánkkal, disznótoros lakomával, kocsonya-variációkkal és természetesen a szerelmesek ünnepe, a Valentin-nap sem maradhat ki a kínálatból. Jó főzést és jó étvágyat kívánunk!
Nők Lapja2 perc
Sültzöldség-krémleves tökmagos zsemlével – az igazi vitaminbomba!
Meghűlésre és téli rosszkedvre is gyógyír lesz ez a gazdag recept! A sütőtök, a sárgarépa vagy a karalábé már önmagában is isteni, de ha ezeket az alapanyagokat még néhány vitamindús zöldséggel társítjuk, az maga lesz a mennyország. Ráadásként a leveshez házi tökmagos zsemlét is készíthetünk!
Nők Lapja2 perc
Ne maradj le a Nők Lapja magazinok tartalmairól!
Bizonyára ti is hallottatok róla, hogy nagy változás várható a Facebook életében, ami arra is hatással van, hogy milyen gyakran találkozhattok majd a jövőben a Nők Lapja magazinok tartalmaival a kék platformon. Ha továbbra is szeretnétek látni a posztjainkat – mi nagyon szeretnénk, ha látnátok – az alábbi egyszerű lépéseket érdemes megtennetek.
admin1 perc
5 nosztalgikus recept, amivel nagymamáink nyomdokaiba léphetünk a konyhában
Jól ismert finomságok, melyek a magyar konyha alapdarabjai. Szinte fejből tudjuk a recepteket, a hozzávalók nagy része pedig már ott lapul a spájzunkban. Íme, öt nosztalgikus étel, amelyeknek jó, ha kéznél van a leírása.
Nők Lapja2 perc