recept
Almás-étcsokoládés kekszsütemény, a sütés nélküli édesség
Sütés nélkül, egyszerűen és gyorsan készíthető el a következő desszert, mely kicsik és nagyok arcára is mosolyt csal majd. Ha szeretitek a hagyományos hozzávalókat, valamint a klasszikus ízeket, mindenképpen próbáljátok ki a receptet!
Nők Lapja1 perc
Párolt sertéskaraj gyömbéres sütőtökkel, a színpompás fogás
Isteni és laktató fogást készíthettek az ősz egyik legnépszerűbb, ráadásul vitaminokban gazdag zöldségének felhasználásával. A sütőtök édeskés íze remekül illik a szaftos sertéskarajhoz, ezért mi csak ennyit mondunk: próbáljátok ki a receptet!
Nők Lapja1 perc
Szilvás, fehér csokoládés képviselőfánk, a látványos vendégváró desszert
Sokan rajonganak a klasszikus képviselőfánkért, ezúttal viszont a hagyományostól eltérő módon készítettük el a látványos édességet, méghozzá szilvás krémmel, és fehér csokoládés mázzal. Nem is ragozzuk tovább, inkább mutatjuk a receptet!
Nők Lapja2 perc
Almás morzsapite karamellszósszal, az igazi ínyenceknek
A klasszikus almás pitét szinte mindenki szereti. Ki porcukorral meghintve, ki pedig extra hozzávalókkal fogyasztja, ezúttal viszont igazán különleges formában, karamelles szósszal és morzsásan ajánljuk. Szerintünk nem fogtok csalódni!
Nők Lapja2 perc
Ízelítő a spanyol konyhából: burgonyatortilla gombával
Egy igazán autentikus receptet hoztunk, méghozzá a spanyol konyha egyik specialitását. A burgonyatortillát többféle hozzávalóval is elkészíthetitek, mi most egy gombás verziót mutatunk meg. Fogyasszátok reggelire, ebédre vagy akár vacsorára!
Nők Lapja1 perc
Turbózzuk fel a legnépszerűbb édességet! Mákos-ricottás palacsinta áfonyaszósszal
A palacsinta megszámlálhatatlan módon készíthető el, és valószínűleg minden igazi rajongónak van egy saját, közkedvelt receptje a finomsághoz. Az alábbiakban új ötletet mutatunk: mákkal és ricottával turbóztuk fel a tésztát, amit aztán mennyei áfonyaszósszal öntöttünk le. Reméljük meghoztuk hozzá az étvágyat!
Nők Lapja1 perc