recept
Klasszikus kis csavarral: Tárkonyos-citromos burgonyafőzelék fasírtgolyóval
A krumpli-, bab- és lencsefőzelék rendszeresen terítékre kerül a legtöbb magyar családban, de ezeket is izgalmassá lehet tenni egy kis alapanyag-variálással, új fűszerrel vagy éppen feltéttel. Kóstoltatok már tárkonyos-citromos burgonyafőzeléket? Ha még nem, épp itt az ideje! :)
Nők Lapja1 perc
Őszi gyümölcsös torta a Nők Lapja Konyha címlapjáról: Csokoládés körtetorta
Az őszi hónapok számtalan olyan gyümölcsöt kínálnak, amelyekből isteni süteményeket készíthetünk. Egyik nagy kedvencünk a szeptemberi Nők Lapja Konyha magazin címlapján is szereplő csokoládés finomság! Próbáljátok ki ti is!
Nők Lapja2 perc
A tutibiztos szilvalekvár recept
Készítsünk gyorsan és egyszerűen szilvalekvárt! A recepthez használjunk 4:1 arányú lekvárzselésítőt, mert ehhez kell a legkevesebb cukor! Ha nem szeretjük a nagyobb gyümölcsdarabokat az elkészült lekvárban, akkor még a főzés előtt teljesen turmixoljuk le a szilvaszemeket!
Nők Lapja1 perc