recept
Egyszerű, de nagyszerű fogás kezdő konyhatündéreknek: Kolbászos krumplileves
A krumplileves az egyik leghétköznapibb fogásunk, mégsem kell, hogy unalmas legyen. Pirítsunk hozzá vékony kolbászkarikákat, ízesítsük jó sok majorannával és ne felejtsünk el lepirítani egy pici kolozsvári szalonnát sem hozzá! Gyors és fejedelmi fogás, amit bármikor elkészíthetünk!
Nők Lapja1 perc
4 fenséges recept a pizza napjára
Ma, február 9-én van a nemzetközi pizzanap, az Egyesült Államokban azonban egy egész hónapon át ünneplik a finomságot. Évente megközelítően ötmilliárd darabot adnak el belőle világszerte, a legnépszerűbb feltét a pepperóni, és Japánban például paradicsomszósz helyett majonézes pizzaalapot készítenek. Ebben az összeállításban négy fantasztikus recepttel adózunk a gasztronómiai csoda előtt.
Nők Lapja1 perc
Nyűgözzétek le a családot a Nők Lapja Konyha címlapreceptjével: Borjúmájjal töltött sertésszűz párolt zöldségekkel
A máj nemcsak egészséges, de egy igazán finoman és változatosan elkészíthető alapanyag is. A borjúmáj például sertésszűzzel párosítva fergeteges ízélményt tartogat és már most borítékoljuk, hogy elsöprő sikert fog aratni a vasárnapi ebéd főfogásaként!
Nők Lapja2 perc
Kókuszos-mandulás szelet, a krémes édesség
Vannak olyan klasszikus krémes kekszek és torták, amelyeket évtizedek óta imádunk a megszokott formájukban, de ez nem jelenti azt, hogy ne szeretnénk őket akkor is, ha habos finomságok formájában öltenek testet. Jöjjön most egy ilyen recept!
Nők Lapja1 perc
Sültzöldség-krémleves tökmagos zsemlével – az igazi vitaminbomba!
Meghűlésre és téli rosszkedvre is gyógyír lesz ez a gazdag recept! A sütőtök, a sárgarépa vagy a karalábé már önmagában is isteni, de ha ezeket az alapanyagokat még néhány vitamindús zöldséggel társítjuk, az maga lesz a mennyország. Ráadásként a leveshez házi tökmagos zsemlét is készíthetünk!
Nők Lapja2 perc