sertéskaraj
Együnk gyümölcsös húsokat! – Currys-ananászos karaj
A nyári gyümölcsöket nem csak süteményekbe, hanem a főételekbe is felhasználhatjuk, hiszen nagyon finom kombinációk születhetnek, ha a húsokat barackkal, szilvával vagy éppen ananásszal párosítjuk. Próbáljátok ki ti is Tobai Róbert isteni receptjét a Nők Lapja Konyha archívumából!
Nők Lapja Konyha1 perc
Citromos-fokhagymás sertéskaraj vajas kelbimbóval
Hozzávalók 4 személyre: 1 kávéskanál kurkuma | fél teáskanál őrölt bors | 1 teáskanál só | 1 csokor petrezselyem | 80 dkg filézett sertéskaraj | olaj | 3 gerezd fokhagyma | 2 (kezeletlen) citrom, felkarikázva A körethez: 50 dkg kelbimbó | 10 dkg vaj | 2 fej édes hagyma (helyettesíthető vöröshagymával) | 1 csokor petrezselyem […]
Tobai Róbert1 perc
Egészben sült sertéskaraj mézzel pirított almával, a téli vitaminbomba
A hideg hónapokban nem olyan egyszerű feltölteni szervezetünk vitaminraktárát, mint nyáron, ezért érdemes minél többet fogyasztani a szezonális zöldségekből, gyümölcsökből. Az alma például tökéletes választás a sertéssültek mellé. Hernyák Tomi receptje a Nők Lapja Konyha archívumából.
Nők Lapja Konyha2 perc
Párolt sertéskaraj gyömbéres sütőtökkel, a színpompás fogás
Isteni és laktató fogást készíthettek az ősz egyik legnépszerűbb, ráadásul vitaminokban gazdag zöldségének felhasználásával. A sütőtök édeskés íze remekül illik a szaftos sertéskarajhoz, ezért mi csak ennyit mondunk: próbáljátok ki a receptet!
Nők Lapja1 perc