sütemény
„Zserbó, pozsonyi kifli, bejgli…” – Interjú Pintér Katalinnal, a Gerbeaud birodalom tulajdonosával
Milyen vajon egy tokiói zserbó? Jobban ízlik egy ötórai tea Angliában, mint Budán? Miért gondolják sokan, hogy gyerekkorukban finomabb volt a csokoládé? Tetszene nekünk egy olyan klasszikus sütemény, amit az eredeti recept szerint, az eredeti alapanyagokból készítettek el? Oravecz Éva Csilla interjúja.
admin4 perc
Ínycsiklandó, amikor a desszert és a művészet találkozik
Édesszájú alkotókból sosem volt hiány a művészettörténetben, így születtek meg a világ legérdekesebb festményei és installációi, melyek középpontjában a különböző desszertfélék állnak. És hogy ennek az összeállításnak mégis mi az apropója? Hát persze, hogy az első 2017-es Nők Lapja Konyha Desszert megjelenése.
Nők Lapja2 perc