sütőtök
Sütőtök, alma, savanyúkáposzta, gyömbér – Ellenállhatatlan fogások az ősz alapanyagaiból
Ahogy hűvösödnek, rövidülnek és szürkülnek a nappalok, mi egyre jobban vágyunk a színes, laktató és melengető fogásokra. Szerencsénk van, mert az ősz megannyi különleges alapanyagot tartogat, melyeket érdemes, sőt már-már kötelező ilyenkor felhasználni. Íme, pár tipp!
Nők Lapja2 perc
Párolt sertéskaraj gyömbéres sütőtökkel, a színpompás fogás
Isteni és laktató fogást készíthettek az ősz egyik legnépszerűbb, ráadásul vitaminokban gazdag zöldségének felhasználásával. A sütőtök édeskés íze remekül illik a szaftos sertéskarajhoz, ezért mi csak ennyit mondunk: próbáljátok ki a receptet!
Nők Lapja1 perc
Készítsétek el a Nők Lapja Konyha októberi címlapreceptjét! Borjúsült sütőtökös, brokkolis tésztával
A sütőtök az egyik legsokoldalúbban felhasználható zöldség, édes és sós fogásokhoz, tésztákhoz, levesekhez és édességekhez egyaránt passzol. Akár a sertésszűz vagy borjúsült köretét is ízesíthetitek vele! Próbáljátok ki!
Nők Lapja1 perc