táplálkozástudomány
A táplálkozás jövője – Mit fogunk enni 2030-ban?
Az, hogy hogyan táplálkozunk, rengeteg mindentől függ, például a kultúránktól, az iskolázottságunktól, az anyagi helyzetünktől, attól, hogy kertes házban élünk-e, vagy panelben, az igényeinktől, az ízlésünktől, a betegségeinktől, a korunktól, az élelmiszeráraktól, és így a közelünkben zajló háborútól is. Táplálkozásunk pedig maga is hat és visszahat sok mindenre, például az egészségi állapotunkra és az ökoszisztémára, […]
Dudics Emese9 perc
Az életem az ételünk – Dr. Benda Judit története
A címben szereplő szójáték igaz: dr. Benda Judit gyógyszerész és táplálkozástudományi szakember élete valóban mindannyiunk ételéről szól. Hivatásszerűen dolgozik azon, hogy teljes értékű, jó ételt együnk. Ugyanis nem csak hiszi, bizonyított tényei vannak arról, hogy ez az egészségünk egyik legfontosabb kulcsa. Schäffer Erzsébet írása.
admin9 perc